Matematik

Afledte funktion

04. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan sætter jeg dette udtryk lig med 0?

A' (x) = 600 - 3 * x

Tusind tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af janhaa


A' (x) = 600 - 3 * x = 0

3x = 600

x = 200


Svar #2
04. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.