Matematik

hurtigtigt nemt spørgsål

04. marts 2019 af Markus12312 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej sidder lige og er helt blank her, kan nogen fortælle mig hvordan 1/2s+1/2km=s bliver til 1/2km=1/2s


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

Træk 1/2s  fra på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

Supplering til svar #1

1/2s + 1/2 km = s

1/2s - 1/2s +1/2 km = 1s -1/2s

                   1/2 km = 1/2s


Svar #3
04. marts 2019 af Markus12312 (Slettet)

mener du så ikke 1/2s istedet for 1s, til sidst, når jeg skal trække 1/2 s fra på BEGGE sider?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

Nej;

På højre side står der 1s, derfra skal du trække 1/2s

1 s er det samme som 2/2 s.    2/2s - 1/2s = 1/2 s


Skriv et svar til: hurtigtigt nemt spørgsål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.