Kemi

%-Beregning kemi !!!

13. marts 2019 af frozone7 - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man NaCl-indholdet i brødet i masse%, cmasse%(NaCl)

???

Jeg har massen af hele mit brød som er = 0,0448 g

også har jeg  massen af NaCl i 5,00 mL saltopløsning fra brødet = 0,00224 g


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2019 af mathon

NaCl w/w%
                        \small p=\frac{0.00224}{0.000448}\%=5\%


Svar #2
13. marts 2019 af frozone7

Hvorfor divideres der med 0,000448 og ikke 0,0448?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Mathon har vist bare ganget med 100 for at lave tallet om til procent.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2019 af mathon

Mathon har divideret med 100 for at lave tallet om til procent.


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2019 af mathon

         \small \frac{a\cdot 100}{b}\%=\frac{a}{b\cdot 10^{-2}}\%


Skriv et svar til: %-Beregning kemi !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.