Matematik

Bestem længden, vektor regning

13. marts 2019 af lolxd1337 - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe her?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af peter lind

vektor AB = (2 - 4, 4-(-3))  brug formlen for længden af en vektor på det. De andre sider findes på tilsvarende måde


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2019 af PeterValberg

Se eventuelt den godkendte formelsamling < LINK > side 10, formel nr. 45 og nr. 49 på side 11.

\overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\binom{2}{4}-\binom{-4}{-3}=\binom{6}{7}

\left|\overrightarrow{AB}\right|=\sqrt{6^2+7^2}=\sqrt{85}

Dermed:

  |AB|=\sqrt{85}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem længden, vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.