Matematik

Forskellen mellem maksimumspuls

11. april 2019 af 12345yas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal beregne denne opgave så jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \left | P(15+10)-P(15) \right | &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2019 af PeterValberg

Forskellen er den numeriske værdi af 10 gange hældningskoefficienten

|10\cdot(-0,7)|=.....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Forskellen mellem maksimumspuls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.