Matematik

Bestem centrum og radius for cirklen x^2+y^2+8=0

26. april 2019 af othp - Niveau: B-niveau

HJÆLP!!

Jeg skal bestemme centrum og radius for cirklen x^2+y^2+8y=0, men har ingen anelse om hvordan jeg skal komme frem til det, da jeg er vant til at også have det dobbelt produkt for x.... HJÆLP HJÆLP MED MASSERE AF FORKLARING... er på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2019 af Capion1

(x - 0)2 + (y + 4)2 - 16 = 0


Svar #2
26. april 2019 af othp

Hvad gør jeg efter det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2019 af Capion1

(x - 0)2 + (y - (- 4))2 = 42
Her kan centrum og radius aflæses.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2019 af PeterValberg

#0

Se eventuelt video nr. 30 på denne videoliste < LINK >
Du skal "spole frem" til ca. 3:30, hvis du gerne vil springe
det indledende om cirklens ligning over... 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem centrum og radius for cirklen x^2+y^2+8=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.