Matematik

matematik massefylde

29. april 2019 af barehjælpRip (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser man denne opgave?

der er vedhæftet en fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2019 af mathon

          \small V_{kuglea\! fsnit}=\frac{\pi }{3}\cdot h^2\cdot \left ( 3r-h \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2019 af mathon

         \small \small r=\frac{p^2+\left ( \tfrac{k}{2} \right )^2}{2p}\qquad\textup{hvor \textbf{p} er pilh\o jden og \textbf{k} er korden i kugleafsnittet.}


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2019 af mathon

\textup{h=p=1}

                r=\frac{1^2+6^2}{2\cdot 1}=\frac{37}{2}=18.5

         \small V_{kuglea\! fsnit}=\tfrac{\pi }{3}\cdot h^2\cdot \left ( 3r-h \right )=\tfrac{\pi }{3}\cdot 1^2\cdot (3\cdot 18.5-1)=57.07\; (cm^3)

         V_{\textup{2 kuglea\! fsnit}}=2\cdot 57.07\; (cm^3)=114.14\; cm^3

         m_{\textup{pendul}}=\left (114.14\; cm^3 \right )\cdot \left ( 8.300\; \tfrac{g}{cm^3} \right )=947.36\; g


Skriv et svar til: matematik massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.