Matematik

Matematik aflevering

28. maj 2019 af Maria1306aabenraa - Niveau: C-niveau

Jeg har lige brug for hjælp, til at løse denne opgave. 

Opgaven lyser således: 

1. Bestem (f+g)(-6) 2. Bestem (f-g)(7) 3. Bestem (g-f)(7) 4. Bestem (fg)(-6) 

Løs ligningen (fg)(x)=0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2019 af Mathias7878

Hvad er f(x) og g(x)?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2019 af Awmis (Slettet)

Er f og g funktioner?

Fordi så skal du nok i 1'eren f.eks., plusse de to funktioner, så du har et langt udtryk, og så sætte -6 ind på x'ets plads, og så udregne :)

Jeg håber det gave mening :) 


Svar #3
28. maj 2019 af Maria1306aabenraa

Ja, det er funktioner 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2019 af Awmis (Slettet)

Så skal du stille det op sådan:

1.:   f(-6) + g(-6)

2.:   f(7) - g(7)

osv.


Svar #5
28. maj 2019 af Maria1306aabenraa

Super! Tak for hjælpen : ) 


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2019 af Capion1

# 4
For produktet af to funktioner gælder det ikke altid.
             Lad
  *)             f (x) = \sqrt{x}
 **)            g (x) = \sqrt{x+1}
***)      (f · g)(x) = \sqrt{x(x+1)}
Indsæt f.eks.  x = - 2   i   *) , **)  og ***)


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.