Matematik
Spørgsmål angående binomialsansyndligheder
Hej - Er der nogen der evt. kan fortælle mig om jeg har beregnet korrekt i disse opgaver?
Tak på forhånd.
Svar #1
06. juni 2019 af janhaa
https://www.wolframalpha.com/input/?i=binomial+distribution+(200,+0.03)+%3E+10
https://www.wolframalpha.com/input/?i=binomial+distribution+(200,+0.03)+%3C+4
https://www.wolframalpha.com/input/?i=binomial+distribution+(200,+0.03)+%3E+3
Svar #2
06. juni 2019 af AMelev

Du bør skrive, hvorfor de sidste to tal ser ud, som de gør i binomcdf-koden.
P(X > 10) = P(11 ≤ X ≤ 200) = ....
Eller P(X > 10) = 1 - P(X ≤ 10) = 1 - binomcdf(200,0.03,10)
P(X < 4) = P(0 ≤ X ≤ 3) = binomcdf(200,0.03,0,3) - den har du altså forkert.
Du kunne også nøjes med at skrive ... = P(X ≤ 3) = binomcdf(200,0.03,3)
P(X > 3) = P(4 ≤ X ≤ 200) = ....
Eller P(X > 4) = 1 - P(X ≤ 3) = 1 - binomcdf(200,0.03,3), som du beregnede ovenover
Skriv et svar til: Spørgsmål angående binomialsansyndligheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
