Kemi

Hjælp hvordan regner jeg disse opgaver?

07. juni 2019 af Lara45 - Niveau: C-niveau

Hej hvilken formel kan jeg bruge til nedenstående 3 opgaver? 

1) Hvor mange mL af en 0,105 M AgNO3 opløsning skal der tilsættes et eksperiment, som kræver 0,00510 mol AgNO3 ? 

Facit: 48,6 mL

2) Hvis 50 ml af en vandig opløsning, som har et partialtryk af C02 på 14,7 kPa, titreres med 3,118 ml O, 1 M NaOH kan Henry' s konstant k' beregnes til

Facit:  2,36 kPa/mM

3) Hvor meget C6H12O6 skal der bruges for at fremstille 3,50 L af en 5,00 % (w/v) opløsning?

Facit: 175 g

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2019 af Soeffi

#0. 1) Hvor mange mL af en 0,105 M AgNO3 opløsning skal der tilsættes et eksperiment, som kræver 0,00510 mol AgNO3?

Du skal bruge: C(AgNO3) = n(AgNO3)/V(AgNO3) ⇒ V(AgNO3) = n(AgNO3)/C(AgNO3).


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2019 af mathon

2)
            Dit angivne facit er forkert,
            da reaktionsforholdet:
                                                      \small CO_2:NaOH=1:2\textup{ og ikke }1:1


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2019 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textup{s\ae ttes opl\o sningens}\\ \textup{densitet til 1000 }\frac{g}{L}\\ \textup{haves:}&m=0.05\cdot \left ( 1000\; \frac{g}{L} \right )\cdot \left ( 3.5\; L \right )=175\; g \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2019 af Soeffi

#0. ...2) Hvis 50 ml af en vandig opløsning, som har et partialtryk af CO2 på 14,7 kPa, titreres med 3,118 ml O, 1 M NaOH kan Henry' s konstant k' beregnes til...? 

Der menes nok ...titreres til første omslag...


Skriv et svar til: Hjælp hvordan regner jeg disse opgaver?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.