Kemi

Herunder molarmassen og stofmængde

11. juni 2019 af ane278 - Niveau: C-niveau

Nogle som kan hjælpe mig med at lave mængdeberegning for mig med 02 NH4 3PO4 og AGNO3 

og også står der at du kan feks illustrere overstånde ved at beregne massen af 1 mol AGNO3  og begregn hvor mange mol, altså stofmængden af 64g O2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af janhaa

molmasse AgNO3 => 106,9 g/mol

m(AgNO3) = 106,9 g

n(O2) = m/M = 64/32 mol = 2 mol


Skriv et svar til: Herunder molarmassen og stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.