Matematik

Hjælp til opgave

12. juni 2019 af mat26 - Niveau: B-niveau

Hej 

Har brug for hjælp til denne opgave (vædhæftet), og den er uden hjælpemidler.

På forhand tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. juni 2019 af oppenede

Lad centrum af den øverste lille cirkel være (0, 0).
Lad centrum af den nederste lille cirkel være (x, y). Bemærk at y = -4.

Afstanden mellem centrerne er  x2 + y2 = 82  , og vi har  Q = (x, y - 1)  og  P = (0, 1)

|QP| = √(x2 + (y - 2)2) = √(x2 + y2 + 4 - 4y) = √(64 + 4 + 16) = √84 = 2√21


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2019 af ringstedLC

-


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. juni 2019 af ringstedLC

#4: Der spørges til |PQ|

Vedhæftet fil:__0.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2019 af ringstedLC

#4: Undskyld, læste forkert.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.