Matematik

Vektorer i planet

18. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej,

Er der nogen, der kan hjælpe mig med denne opgave (vedhæftet)? :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juli 2019 af Eksperimentalfysikeren

Brug at 

k\begin{pmatrix} x\\ y \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} kx\\ ky \end{pmatrix},

-\begin{pmatrix} x\\ y \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} -x\\ -y \end{pmatrix} og

l\ae ngden \ af\begin{pmatrix} x\\ y \end{pmatrix} = \sqrt{x^{2}+y^{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juli 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juli 2019 af mathon

           \small \small \begin{array}{llllll} \end{array}\small \begin{array}{llllll} a)&\textup{vektor}&\overrightarrow{a}=\left\{\begin{matrix} 4\\3 \end{matrix}\right.\\ &\textup{multiplikation}\\ &&\begin{array}{llllll}&1)&-1\cdot \left\{\begin{matrix} 4\\3 \end{matrix}\right.\\\\ &2)&\; \; \: 2\cdot \left\{\begin{matrix} 4\\3 \end{matrix}\right.\\\\ &3)&-3\cdot \left\{\begin{matrix} 4\\3 \end{matrix}\right. \end{array}\\\\ b)&-5\cdot \left\{\begin{matrix} 4\\3 \end{matrix}\right.=\left\{\begin{matrix} -20\\-15 \end{matrix}\right.\\\\ &\textup{l\ae ngde}&\sqrt{(-20)^2+(-15)^2} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer i planet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.