Matematik

REDUCER, MAT, VIGTIGT HJÆLP

29. august 2019 af TheGirl123 - Niveau: 9. klasse

Hvordan reducer jeg de her? Svar skal ikke bruges, bare fortæl mig hvordan man gør..please. 


c) 5x−(9+2x)·7
d) 2+2−(−42)
e)a · (x−2)+2· (a+x)

Har virkelig problemer med det, fatter hat ærligt. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2019 af Mathias7878

Hvad betyder firkant? 

- - -

 

 


Svar #2
29. august 2019 af TheGirl123

Hvad skal jeg bruge det til? Firkant er en figur 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2019 af Mathias7878

Prøv at se, hvad du har lagt op, så giver #1 mening. 

- - -

 

 


Svar #4
29. august 2019 af TheGirl123

Nej det gør jo ej


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2019 af PeterValberg

Her er et screendump af det, du lagde op i #0,
sådan som det vises for os, - spørgsmålet er hvad,
der skal stå på firkanternes plads?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #6
29. august 2019 af TheGirl123

Ved jeg sku da ikke, forklar


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2019 af PeterValberg

#6

Ved jeg sku da ikke, forklar

Nej, det vil jeg ikke bruge tid på, specielt ikke, når du anvender det tonefald.
Desuden kan jeg (vi) umuligt vide/spå om/gætte os til, hvad firkanterne repræsenterer,
udover selvfølgelig, at de sikkert repræsenterer nogle matematiske tegn eller lignende,
for det er da opgaver i reduktion, tænker jeg.
Hvis opgaven ser sådan ud i det materiale, du har, så kan du ikke løse opgaven,
da den er mangelfuld....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2019 af StudieportalenDotDK (Slettet)

Firkant = F

c) 5Fx−(9+2Fx)·7 = 5Fx-63-14Fx = -63-9Fx
d) 2F+F2−(F−4F2) = 4F - F + 4F2 = 3F + 8F = 11F
e)a F· (Fx−2)+2· (Fa+Fx) = Fx-2+2Fa+2Fx= Fx+2Fa-2

Vær så artig ;))


Skriv et svar til: REDUCER, MAT, VIGTIGT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.