Matematik

Matematik aflevering

03. september 2019 af Maria1306aabenraa - Niveau: B-niveau

Hej. Er der lige nogle som kan hjælpe mig med at løse denne opgave?

Opgaven lyder således: 

Bestem koordinaterne til vektor a, således at a+3*((7)/(2))=((10)/(7))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2019 af peter lind

du mener formodentlig a + 3*(7, 2) = (10, 7) og ikke a+3*7/2=10/7

Skriv ligningen ud i koordinaterne


Svar #2
03. september 2019 af Maria1306aabenraa

Man kan også godt skrive det på den måde, men tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2019 af MatHFlærer

Du kan ikke som i #0, skriv som i #1

Brugbart svar (2)

Svar #4
03. september 2019 af SuneChr

Normalt vil man angive en vektor OA \overrightarrow{OA} s koordinater som en søjlevektor  \binom{a_{1}}{a_{2}} .
Punktet A vil man normalt angive (a1 , a2)
Den korrekte skrivemåde vil være

a + 3\cdot \binom{7}{2}=\binom{10}{7}         (typografien er hoppet)
Løs de to ligninger:
   a1 + 21 = 10
   a2 +   6 =   7


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.