Matematik

Integralet af konstanten 3

04. september 2019 af laursenmajaa (Slettet) - Niveau: A-niveau
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne

(Integraltegn) 3 dx = ?

Kan ikke løse den selv, på forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2019 af peter lind

Hvis du har haft om integraler burde det stå i din bog og formelsamling

3x+k


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2019 af ringstedLC

fordi:

\begin{align*} F'(x)=f(x) &\Leftrightarrow \int f(x)\,dx=F(x) \\ (ax+k)'=a&\Leftrightarrow \int a\,dx=ax+k \\ &\;\;\;\;\int 3\,dx=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2019 af SuneChr

Ud over det allerede anviste, kan vi altid supplere med x0 , som, for alle x , er lig med 1.
Da har vi
    ∫ 3x0 dx = 3 ∫ x0 dx = ........ 
konstanten er sat udenfor integraltegnet og x0 skal integreres efter potensreglen. 


Skriv et svar til: Integralet af konstanten 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.