Matematik

Integration ved substitution

09. september 2019 af Jepp5220 - Niveau: A-niveau

Integralet \int f(x)dx

ser efter substitutionen u=1/(x^2+1)

således ud 

\int (1/u) du

Hvad er \int f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af mathon

            \small \int \frac{1}{u}\mathrm{d}u=\ln(u)+k=\ln\left(\frac{1}{x^2+1}\right)+k


Skriv et svar til: Integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.