Matematik

Matematik

19. september 2019 af hellokitty3 - Niveau: A-niveau

Det er omkring i deal gasloven 

opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Doc2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2019 af Moderatoren

Husk:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2019 af Zagoria (Slettet)

Sådan:

pV = nRT

n = pV/RT

n = (5 · 24) / ( 0.082057 · 298 ) mol

n = 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2019 af mathon

Med enheder:

            \small \begin{array}{lllll} n=\frac{p\cdot V}{R\cdot T}=\frac{\left (5.00\; atm \right )\cdot \left ( 24.0\; L \right )}{\left ( 0.082057\; \frac{atm\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot \left ( 298\; K \right )}=4.91\; mol \end{array}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.