Kemi

Find ΔE for reaktionen

23. september 2019 af SJ199 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kan ikke lige regne ud hvordan jeg løser denne opgave, tænker at jeg skal bruge formlen ΔH=ΔE+P*ΔV og så isolere E eftersom jeg har et konstant tryk men kan ikke regne ud hvad jeg så ville skulle skrive som V, håber nogen kan hjælpe.

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Brug formlen

ΔE = ΔH - ΔngasRT

hvor Δngas her er

Δngas = (2 + 1) - 2 = 1

Altså rumfanget bliver større fordi der kommer flere gasmolekyler.


Skriv et svar til: Find ΔE for reaktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.