Matematik

Tidligere eksamenssæt

29. september 2019 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude jeg har lidt problemer med opgaverne b,c,d og e er der nogle der kan give nogle hints til løsningsforslag. se opgavernene i vedhæftet filer. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2019 af peter lind

b) vis at  y(0)=5  y'(0) = tan(10º) og y(9) = 3,5

c) Find maksimum for parablen

d) find en ligning f(x) for linien AB den lodrette afstand er så g(x) = y(x)-f(x)

e) Find maksimum for g(x)


Skriv et svar til: Tidligere eksamenssæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.