Matematik

løs følgende ligning hjælp!

02. oktober 2019 af ierereaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

x^2+4x+3=0


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af Stevenfeldt

Du skal bruge nulpunktsformlen

x=(-b+-V(b^2-4ac))/(2a)

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2019 af mathon

I en reduceret, ordnet og normeret andengradsligning
er røddernes produkt lig med ligningens sidste led
og røddernes sum er lig med koefficienten til x med modsat fortegn:

                        \small \begin{array}{lllll} x^2+4x+3=0\\\\ x=\left\{\begin{matrix} -3\\-1 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se side 17 (83) og/eller side 16 (78)
Nulpunkter, rødder samt løsninger til ligningen a
·x2 + b·x + c = 0 er én og samme ting.


Skriv et svar til: løs følgende ligning hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.