Matematik

Brug for hjælp

06. oktober 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En anden brandslange kan sprøjte 400 liter vand pr. min 

En sprøjtebil indeholder 2500 liter vand.

5.4 Beregn, hvor mange miniutter og sekunder det tager at tømme sprøjtebilen for vand, når brandslangen sprøjter konstant. 

5.3 Opstil en forskrift for funktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{llll} f(x)=400\cdot x \end{array}

hvor 
          f(x) er antal liter i tiden x minutter


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2019 af Mathias7878

5.4)

\frac{2500}{400} = \ ?

5.3) Hvorfor kommer 5.3 før 5.4? Hører 5.3 sammen med en anden opgave? 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.