Fysik

energi

10. oktober 2019 af Bygningsingeniør - Niveau: C-niveau

Hej 

kan søde menneker hjælpe mig med det: 

et mekanisk hejseværk med nyttevirkningen 75% skla løfte 200 kg 10 m opad,hvor meget energi skal der tilføres?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2019 af peter lind

Energien er m*g*h = 75% af den energi, der skal tilføres


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} &E_{\textup{n\o dvendig }}=\frac{(200\; kg)\cdot \left ( 9.82\; \frac{N}{kg} \right )\cdot \left ( 10\; m \right )}{0.75} \end{array}


Svar #3
11. oktober 2019 af Bygningsingeniør

Tak

Skriv et svar til: energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.