Matematik

Gør rede for dette udsagn?

24. oktober 2019 af Sophuso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: a.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af AskTheAfghan

a) Ensvinklede trekanter. Der gælder, at |CD|/|AD| = |DB|/|CD|. Overvej hvorfor; kig på vinklerne.

b) Omskriv det til en 2.gradsligning.


Svar #2
24. oktober 2019 af Sophuso (Slettet)

Tak, har kigget på det men forstår stadig ikke hvorfor at det gælder i a


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2019 af ringstedLC

eller brug:

\begin{align*} \angle(DAC) &= \angle(DCB) \\ \tan\left (\angle(DAC) \right ) &= \tan\left (\angle(DCB) \right ) \\ \tan(\angle v) &= \frac{\text{modst.}}{\text{hosl.}} \end{align*}


Skriv et svar til: Gør rede for dette udsagn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.