Matematik

Brug for hjælp

26. oktober 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

3 ud af 12 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2019 af Mathias7878

Hvis du spørger hvad 3 udgør af 12 i procent, så er svaret

  \frac{3}{12} = \frac{1}{4} = 0.25 = 25\%

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2019 af SuneChr

Udskær en pizza:
SP 261020192135.JPG

Vedhæftet fil:SP 261020192135.JPG

Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.