Matematik

hvilken en er rigtigt?:)

27. oktober 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

hej, det er fordi der står at grafen for F går gennem to punkter betyder det så at der skal findes to k værdier eller skal man bare går med 1. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2019 af AMelev


Jeg går ud fra, at du med k mener konstanten i stamfunktionen.
Du har demed 2 ubekendte a og k, og skal defor bruge 2 ligninger, svarende til de to punkter.
Det er nok lettest at bestemme a ud fra Q, inden du bestemmer stamfunktion.


Svar #2
27. oktober 2019 af Nanna34

#1


Jeg går ud fra, at du med k mener konstanten i stamfunktionen.
Du har demed 2 ubekendte a og k, og skal defor bruge 2 ligninger, svarende til de to punkter.
Det er nok lettest at bestemme a ud fra Q, inden du bestemmer stamfunktion


Svar #3
27. oktober 2019 af Nanna34

#1


Jeg går ud fra, at du med k mener konstanten i stamfunktionen.
Du har demed 2 ubekendte a og k, og skal defor bruge 2 ligninger, svarende til de to punkter.
Det er nok lettest at bestemme a ud fra Q, inden du bestemmer stamfunktion.

så det er ikk rigtigt min løsning eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. oktober 2019 af AMelev

Nej, du har jo ikke bestemt a.


Svar #5
27. oktober 2019 af Nanna34

#4

Nej, du har jo ikke bestemt a.

kan du forklare mere måske?


Brugbart svar (1)

Svar #6
27. oktober 2019 af mathon

                               \small \small \small \begin{array}{llll} &f(x)=a\cdot x^2+2x-4\\\\ &F(x)=\frac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4x+k\\\\ &4=\frac{a}{3}\cdot 0^3+0^2-4\cdot 0+k=k\\\\ &k=4\\\\ &F(x)=\frac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4x+4\\\\\\ &3=\frac{a}{3}\cdot 1^3+1^2-4\cdot 1+4\\\\ &3=\frac{a}{3}+1\\\\ &2=\frac{a}{3}\\\\ &a=6\\\\\\ &F(x)=2x^3+x^2-4x+4 \end{array}


Svar #7
27. oktober 2019 af Nanna34

#6

                               \small \small \small \begin{array}{llll} &f(x)=a\cdot x^2+2x-4\\\\ &F(x)=\frac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4x+k\\\\ &4=\frac{a}{3}\cdot 0^3+0^2-4\cdot 0+k=k\\\\ &k=4\\\\ &F(x)=\frac{a}{3}\cdot x^3+x^2-4x+4\\\\\\ &3=\frac{a}{3}\cdot 1^3+1^2-4\cdot 1+4\\\\ &3=\frac{a}{3}+1\\\\ &2=\frac{a}{3}\\\\ &a=6\\\\\\ &F(x)=2x^3+x^2-4x+4 \end{array}

TUSSSIND TAAAK Mathon!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. oktober 2019 af AMelev

#5 Se sidste linje i #1.


Skriv et svar til: hvilken en er rigtigt?:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.