Matematik

Matematik hjælp.

31. oktober 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor stor har rentefoden været p.a. hvis startkapitalen er 4550 og den tilskrevne rente efter et år er 295,75 kr?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2019 af Mathias7878

Løs ligningen

  4845.75 = 4500\cdot (1+r)

med hensyn til r.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af ringstedLC

\begin{align*} r_{\%} &= \frac{r\cdot 100}{K_0}\,\% \\ r_{\%} &= \frac{295.75\cdot 100}{4550}\,\%= \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af Mathias7878

Hm, jeg kan se, at #1 og #2 ikke giver det samme resultat, og jeg ved ikke om mit svar i #1 er forkert.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af Mathias7878

Hov, nu kan jeg se godt se hvorfor, der skal selvfølgelig stå

  4795.95=4500\cdot \left(1+r\right)

ved ikke hvor 4845.75 kom fra. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2019 af Mathias7878

4795.75* det går jo helt galt i aften ;) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2019 af ringstedLC

#4

ved ikke hvor 4845.75 kom fra. 

... DSB (det sker bare).


Skriv et svar til: Matematik hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.