Matematik

Hjælpt til matematik

12. november 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af mathon

                      \small \small \small \begin{array}{llll} \textup{tangentens h\ae ldningstal:}&\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=&3\cdot 1+2\cdot f(1)=9\\\\ &&3+2f(1)=9\\\\ &&f(1)=\frac{9-3}{2}=3\\\\ \textup{tangentligning:}&y=&9\cdot (x-1)+3\, ... \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2019 af AMelev

                
Husk, at  \frac{dy}{dx} bare er en anden måde at skrive f '(x) på, når y = f(x), så differentialligningen fortæller, at 
f '(x) = 3x + 2f(x) ⇒ f '(1) = 3·1 + 2f(1).


Skriv et svar til: Hjælpt til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.