Matematik

Beregn en længde

19. november 2019 af Matt22345 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa folkens 

Jeg har opgave som jeg vedhæfter her. Håber i kan hjælpe mig. Der er en opgave a og b. Jeg har lavet opgave A og vil gerne have hjælp til opgave b. 

Jeg vedhæfter opgaven. Kunne ikke ligge et billede op af den derfor vedhæfter jeg den. Håber i kan hjælpe 

Vedhæftet fil: Længde bestemmelse.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af StoreNord

Du skal beregne kurveintegralet fra 0 til 44.

Formel nummer (89)  i Formelsamling-matematik-A-htx-2019.

Formelsamlinger kan du finde her:
https://www.webmatematik.dk/lektioner/formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} &f(x)=\sqrt{-x^2+52x+36}\qquad 0<x<44\\\\ &f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{-x^2+52x+36}}\cdot \left ( -2x+52 \right )=\frac{-x+26}{\sqrt{-x^2+52x+36}}\\\\ \textup{krum lamell\ae ngde:}&l_{\textup{grafbue}}=\int_{0}^{44}\sqrt{1+f{}'(x)^2}\: \mathrm{d}x \end{array}
          


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2019 af mathon

                        \small \textup{arcLen}\left ( \sqrt{-x^2+52x+36},x,0,44 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2019 af AMelev

Ad #1 I STXA-formelsamlingen side 28 (171).


Skriv et svar til: Beregn en længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.