Matematik

Hjælp til opgave - haster

27. november 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som kan hjælpe med en kort matematik opgave - har brug for at det bliver detaljeret. En som kan hjælpe :( 


Svar #1
27. november 2019 af Elninoo

B


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2019 af mathon

Læg opgaven ind/op på Studieportalen.


Svar #3
27. november 2019 af Elninoo

Har lige vedhæftet den - har lavet A. Mangler B og C


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllllllll} b)&\textup{Den lodrette}&\textup{afstand m\aa les}\quad\textup{p\aa \ y-aksen}\\ &\textup{hvorfor}&d=\left |y_2-y_1 \right |\quad\left | f(x)-g(x) \right |\\\\ &\textup{da }f(x)>g(x)&\textup{i hele den} \quad \textup{f\ae lles definitionsm\ae ngde}\\ &\textup{haves:}&d=f(x)-g(x) \\\\\\ c)&&\textup{lodret afstand:}d(x)=x^2-4x+8-3x\cdot e^{-x}\\\\ &&d{\, }'(x)=2x-4-3(1-x)e^{-x}\\\\ &\textup{minimum}&\textup{kr\ae ver bl.a. }d{\, }'(x)=0\\\\ &&\textup{solve}\left ( 2x-4-3\cdot (1-x)\cdot e^{-x}=0,x \right )\\\\ &&x=2.266\\\\ &\textup{minimum er:}&f(2.266)-g(2.266)=2.44 \end{array}


Svar #6
27. november 2019 af Elninoo

Tusind tak :) 


Skriv et svar til: Hjælp til opgave - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.