Matematik

stigen

02. december 2019 af Nanna34 - Niveau: A-niveau

Hej, er det noget med at man skal  løse det  ved ensvinkler?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2019 af janhaa

H/7=4/3\\ \\H_1=28/3=9,33\\ \\ H_2=\sqrt{11^2-7^2}=8,49\\ \\ ja\\ H_1> H_2


Svar #2
03. december 2019 af Nanna34

#1

H/7=4/3\\ \\H_1=28/3=9,33\\ \\ H_2=\sqrt{11^2-7^2}=8,49\\ \\ ja\\ H_1> H_2

hvad med at sige 3/4=5/x.....x=6,666......stigen når ikke muren


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2019 af ringstedLC

#1:

\begin{align*} H_1 &> H_2\rightarrow \text{Nej, stigen n\aa r ikke muren} \end{align*}

#2: Det er ikke de forhold:

\begin{align*} \frac{\sqrt{(7-4)^2+4^2}}{7-4}=\frac{5}{3} &= \frac{11}{x} \\ x &= 6.6<7\rightarrow \text{Stigen n\aa r ikke muren} \end{align*}

Vedhæftet fil:__0.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2019 af ringstedLC

 n

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: stigen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.