Matematik

Brug for hjælp

02. december 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

3.5
- Bestem hvor mange forbandter Jesper skal bruge til en mur på ca. 12,6 m.
[Måden man skal regne murens længde ud på: y = 60x - 1,2. y = murens længde i cm og x = antallet af forbandter i muren.]

Måden jeg ville regne den ud på var at dividere et af tallene, men er ikke helt sikker.

3.6
- I en anden mur består forbandtet af 2 kopper og 1 løber.
Opstil en formel, som viser sammenhængen mellem antallet af forbandter og murens længde.

Den kan jeg egentlig godt svare på når jeg har regnet opg. 3.5 ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2019 af janhaa

3.5

12,6 = 60x - 1,2


Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.