Matematik

Bestem buens højde og bredde

05. december 2019 af maggijo01 - Niveau: B-niveau

Hej.. Nogen der vil hjælpe med denne opgave? TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2019 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2019 af janhaa

y = 0 => x1=-5,895 og x2=5,895

bredde= 11,79 (m)

høyde: f(0) = 6,15 (m)

A=\frac{2}{3}gh=48,34\,(m^2)


Svar #3
05. december 2019 af maggijo01

Det forstår jeg ikke helt? Hvor kommer dine x1 og x2 fra? Og hvordan har du fundet fredden 11,79???


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2019 af janhaa

#3

Det forstår jeg ikke helt? Hvor kommer dine x1 og x2 fra? Og hvordan har du fundet fredden 11,79???

y=0=> x_1\,og\,x_2\\ bredden=x_2-x_1


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2019 af janhaa

y=0\\ -0,177x^2+6,15=0\\ 0,177x^2=6,15\\ etc...


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2019 af Soeffi

#0. Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1925941.

(Google: masia site:studieportalen.dk).


Skriv et svar til: Bestem buens højde og bredde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.