Matematik

tricky opgave

09. december 2019 af Hansssssss (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej sp, jeg sidder med denne opgave, som irreterer- det er opgave d, jeg spørger om hjælp til

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2019 af delc (Slettet)

Ifølger min estimering er svar omkring 95% for rød og blå. Den statistisk usikkerhed ved et konfidensniveau på 95% er givet  \pm 1.96\sqrt{\frac{p(1-p)}{n}} . Hvor p er andelens størrelse, n er størrelsen af stikprøven og 1.96 er den øvre 2.5%% quantile for en standard normalfordeling. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2019 af hanshanshansha (Slettet)

hvordan kommer du frem til 95 %? (hvad har du angivet som n)? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2019 af delc (Slettet)

 n = 1070 se opgave teksten. 95% kommer fra: 

#1

Den statistisk usikkerhed ved et konfidensniveau på 95% er givet  \pm 1.96\sqrt{\frac{p(1-p)}{n}} . Hvor p er andelens størrelse, n er størrelsen af stikprøven og 1.96 er den øvre 2.5%% quantile for en standard normalfordeling. 

Prøv at pluge værdierne ind.


Skriv et svar til: tricky opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.