Matematik

Eksamens opgave

17. december 2019 af Camilladamgaard1 - Niveau: B-niveau

Hej, er der nigle der kan hjælpe med nogen af disse?

Vedhæftet fil: Billede1.pngj.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. december 2019 af PeterValberg

14a) Halveringskonstanten bestemmes vha. formlen

T_{0,5}=\frac{\ln(0,5)}{\ln(a)}

Isoler a og indsæt den opgivne værdi for halveringstiden (5730 år)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. december 2019 af PeterValberg

15a) Tegn grafen i et egnet program, - fx Geogebra

15b) Bestem f(32363)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
17. december 2019 af Camilladamgaard1

Hvordan bestemmer jeg eller finder jeg a i opgave 14?


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. december 2019 af Anders521

# 4

Se #2


Svar #6
17. december 2019 af Camilladamgaard1

Skal jeg bare sætte 5730 ind i a's plads


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2019 af annekatrine57

Hvordan Bestemer man f(32363) ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. december 2019 af PeterValberg

#7

f({\color{Red} 32363})=9,984\cdot\ln({\color{Red} 32363})-23,43=....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Eksamens opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.