Kemi

Carboxylsyre ved pH=1 og pH=7,4 og pH=10

27. december 2019 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Vil carboxylsyre ikke være neutrale ved pH=1 og ved 7 og 10 der vil den være -1


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2019 af mathon

Det afhænger af den specifikke carboxylsyre.


Skriv et svar til: Carboxylsyre ved pH=1 og pH=7,4 og pH=10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.