Matematik

Rumfang og omdrejningslemeger

16. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er denne opgave korrekt lavet?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2020 af Capion1

Arealet:
010 f   -   310 g
Rumfanget:
Beregn først rumfanget under f og dernæst rumfanget under g
Træk rumfangene fra hinanden.


Svar #2
16. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#1

Arealet:
010 f   -   310 g
Rumfanget:
Beregn først rumfanget under f og dernæst rumfanget under g
Træk rumfangene fra hinanden.

Dumt spørgsmål, men tak svaret 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2020 af StoreNord

#0
Nej
Skærmbillede fra 2020-01-16 23-39-53.png


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{llll}\textup{areal af M}&A_M=\int_{0}^{10}\left ( f(x) \right )\mathrm{d}x-\int_{3}^{10}g(x)\, \mathrm{d}x\\\\\\\textup{volumen af M}&V_M=\pi \cdot \int _{0}^{10}f^2(x)\, \mathrm{d}x- \pi \cdot \int _{3}^{10}g^2(x)\, \mathrm{d}x \end{array}


Skriv et svar til: Rumfang og omdrejningslemeger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.