Matematik

Generalisering af formel

20. februar 2020 af B0T (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har brug for hjælp til at generalisere en formel for omkreds af et fraktal. Jeg har fundet formlen for de første værdier af en variabel t. Jeg har brug for en formel hvor t er variabel, altså en formel for O_t.

Håber nogen kan hjælpe.

O_0=n·s

O_1=n·(s+(n-1)·\frac{s}{c})

O_2=n·(s+(n-1)·(\frac{s}{c^1} -\frac{s}{c^2} +(n-1)·\frac{s}{c^2} ))

O_3=n·(s+(n-1)·(\frac{s}{c^1}-\frac{s}{c^2} +(n-1)·(\frac{s}{c^2} -\frac{s}{c^3} +(n-1)·\frac{s}{c^3} )))


Skriv et svar til: Generalisering af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.