Matematik

Umulig funktion

26. februar 2020 af thekilometguy (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Okay så jeg har den her funktion 

Opgave før lød sådan her "Hvorfor kan man skrive sammenhængen som ligninen x*y=400?

Så jeg skal skrive x*y=400 som en forskrift 

Og jeg skal så finde ud af (Hvordan kan man skrive den med en forskrift f(x)=

????? 

Vedhæftet fil: funktion..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2020 af janhaa

y = f(x) = 400/x


Skriv et svar til: Umulig funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.