Matematik

Rumfang til diameter i en kugle

04. marts 2020 af Mathmanden (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg er i gang med lektier og er kommet forbi en opgave der hedder: Bergen diameteren (2 dec.) på en kugle som har et rumfang på 200 cm3.

Jeg er lidt stuck og ved ikke helt hvordan jeg løser den


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2020 af PeterValberg

Rumfanget af en kugle beregnes som:

V=\frac43\cdot\pi\cdot r^3

Isolér radius r, indsæt rumfanget, beregn radius, gang med 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. marts 2020 af Mathmanden (Slettet)

Tak brugte lige 2 minutter på at huske hvad isolering betyder. Men tak for hjælpen


Skriv et svar til: Rumfang til diameter i en kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.