Matematik

Udfyld tabellen ved hjælp af linære regneforskrift

11. marts 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

ved ikke, hvordan denne opgave skal løses håber nogen kan hjælpe tak på forhånd! 

Der er givet den lineære regneforskrift:   f(x) = 2x+4.

a) Udfyld tabellen ved hjælp af regneforskriften. Husk at vise dine udregninger.

x   0    1  ?   ?   10 

fx  ?    ?   8  11  ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

x-værdier: Indsæt x'erne i f(x) og beregn og f(x) indsæt værdierne i stedet for f(x) og løs ligningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2020 af StoreNord

#0
f(x) = 2x+4
 f(0) = 2*0+4=
f(1) = 2*1+4=

f(x) =                         2x+4=8          hvad er så x?
.
.
Du kunne også have god gavn af at bruge Geogebra.


Skriv et svar til: Udfyld tabellen ved hjælp af linære regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.