Matematik

vækst

18. marts 2020 af Yasmin1480 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

håber i kan hjælpe mig med denne opgave. Den skulle laves på geogebra 
Christian har 15 000 kr. stående på en konto i 8 år til 7 ½% p.a. Renten tilskrives en gang om året.

 Hvor stor er slutkapitalen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} K_n=K_0\cdot (1+\tfrac{7.5}{100})^n\\\\K_8=15\, 000\cdot (1+\tfrac{7.5}{100})^8 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af ringstedLC

Med GG:

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.