Matematik
Matematik
20. marts 2020 af
Finnersejest
-
Niveau: A-niveau
En funktion er givet ved f(x) = ( a*x+b)^2
Hvordan finder man så a og b vis man ved at f’(0) =2b og f(1)=4
Hvordan finder man så a og b vis man ved at f’(0) =2b og f(1)=4
Svar #1
20. marts 2020 af AMelev
Benyt FS side 7 (15) til at skrive f(x)
Bestem så f '(x) FS side 24 (131) & (132) samt side 25 (137) & (143).
Løs derefter de to ligninger med to ubekendte f(1) = 4 og f '(0) = 2b.
Jeg får 4 løsningskombinationer. Er du sikker på, at du har skrevet rigtigt? Væn dig til at lægge et billede af opgaven op, så vi er sikre på, at den er uden fejl og mangler.
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
