Kemi

Find oxidationstal for svovl i H2S, SO2, SO3, H2SO3, SO32-, HSO4-, S2- og S8.

20. marts 2020 af ostehaps9688 - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe mig med det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af mathon

                                \small \small \begin{array}{llll}&H_2\overset{-2}{S}\\\\&\overset{+4}{S}O_2\\\\&\overset{+6}{S}O_3\\\\&H_2\overset{+4}{S}O_3\\\\&\overset{+4}{S}{O_3}^{2-}\\\\&H\overset{+6}{S}{O_4}^-\\\\&\overset{0}{S}_2\\\\&\overset{0}{S}_8 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. marts 2020 af janhaa

SO2: +4

SO3: +6

S8: 0

H2SO3: +4

HSO4-;  + 6


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2020 af janhaa

S^{-2}: -2


Svar #4
20. marts 2020 af ostehaps9688

hvordan har du regnet det ud?

Janhaa?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2020 af janhaa

f eks


H2SO3: +4

2*(+1) + S + 3*(-2) = 0

S = 6-2= 4


Skriv et svar til: Find oxidationstal for svovl i H2S, SO2, SO3, H2SO3, SO32-, HSO4-, S2- og S8.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.