Matematik

Afledte funktioner

23. marts 2020 af viggobm (Slettet) - Niveau: B-niveau

I mit opgave står der følgende:

Funktionerne f og g er givet ved f(x)=x^4 og g(x)= x^4 * In(x) 

b) bestem g (x) = x^4*in(x)

- Hvordan bestemmer jeg det? og hvordan skal svarede se ud?


Svar #1
23. marts 2020 af viggobm (Slettet)

#0

I mit opgave står der følgende:

Funktionerne f og g er givet ved f(x)=x^4 og g(x)= x^4 * In(x) 

b) bestem g (x) = x^4*in(x)

- Hvordan bestemmer jeg det? og hvordan skal svaret se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2020 af peter lind

Der må være mere. Vedlæg originalteksten enten som pdf fil eller billedfil


Skriv et svar til: Afledte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.