Kemi

formelle koncentration

26. marts 2020 af Jamulla - Niveau: C-niveau

har vedhæftet 2 opgaver, som jeg gerne vil have hjælp til om jeg er på rigtige vej og forklaring med formler kun

Vedhæftet fil: opgave 18 + 20.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af Regitze0812

Det er den rigtige formel, men du skal ikke have enhed med.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2020 af janhaa

 pH = -log [H^+]

pOH = -log [OH^-]


Svar #3
27. marts 2020 af Jamulla

#2

 pH = -log [H^+]

pOH = -log [OH^-]

er det til opgaven i tabellen?


Skriv et svar til: formelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.