Matematik

Hjælp til Matematik

30. marts 2020 af maria2016 - Niveau: B-niveau

Hej hvordan kan man bestemme en ligning for tangenterne y=4x - 123 og y=4x + 177 som går igennem punktet (-3,10) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af AMelev

Upload opgaven, så fejl og mangler undgås.
Jeg forstår ikke dit spørgsmål. Du har jo ligningerne for de to rette linjer, som vel er tangenterne, eller hvad?
De går til gengæld ikke gennem (-3,10).


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2020 af peter lind

Kom med hele opgaven gerne som en pdf fil eller billedfil


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af mathon

Send en kopi af opgaven.
Det du skriver, hænger ikke sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2020 af StoreNord

Ikke tigge!
Så får I ikke noget.


Svar #5
30. marts 2020 af maria2016

Jeg har løst opgave a og b


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2020 af mathon

c) er en selvstændig opgave, som ikke har noget med de foregående tangenter at gøre.


Svar #7
30. marts 2020 af maria2016

Ja men hvilken formel skal man bruge for at løse opgaven 


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2020 af mathon

             \small \begin{array}{llllllll} &&\textup{Define }f(x)=(x+6) \cdot ( x-2) \cdot (x-8) \\\\ && \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d } }{\mathrm{d} x}(f(x)) \\\\ && \textup{solve} \left( 10=g(x_o) \cdot (-3-x_o) + f(x_o), x_o \right )&& \textup{til beregning af }x_o \\\\ && \textup{Define }x_o=? \\ \textup{efterf\o lgende}\\ \textup{tangentligning:} && y=g(x_o) \cdot (x-x_o) + f(x_o) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.