Matematik

Benyt modellen

12. april 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Har problemer med den her opgave nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2020 af ringstedLC

a) Se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1937511#1937533. Resultat i cm.

b) Integrationsgrænser: y(t) = 0 ⇒ (t1t2) ⇒ a = x(t1) , b = x(t2


Skriv et svar til: Benyt modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.