Matematik

Beregn cirklens radius og kvadratets side, når de har samme areal.

15. april 2020 af Nick8961 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har kæmpet med den her opgave i noget stykke tid nu og kan simpelthen ikke regne den ud.

Opgaven går ud på at jeg skal beregne cirklens radius og kvadratets side, når begge har arealet 625cm^2

Tak for hjælp på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af janhaa

side kvadrat = 25 cm

A(sirkel)=\pi*R^2=625\\ \\ R=\frac{25}{\sqrt{\pi}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2020 af janhaa

A(sirkel)=pi*R^2=625

R={25} / {sqrt{pi}}


Svar #3
15. april 2020 af Nick8961 (Slettet)

Tak, men hvordan fik du 25


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2020 af janhaa

#3

Tak, men hvordan fik du 25

roten av 625 = 25


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2020 af janhaa

sqrt(625) = 25


Svar #6
15. april 2020 af Nick8961 (Slettet)

Arghh selfølgelig. Tusind taak :)


Skriv et svar til: Beregn cirklens radius og kvadratets side, når de har samme areal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.