Matematik

Hjælp til en matematikopgave som handler om

22. april 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

Jeg sidder fast i denne opgave 

Om nogle kunne forklar mig opgaven og hvordan man laver den ?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Skærmbillede (160).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af AMelev

 Husk at angive niveau og uddannelse.
                 
a) Areal = ARektangel + ATrekant

b) Prisu/Moms = ArealTrekant · 26,50

c) Prism/Moms =  Prisu/Moms + 25% · Prisu/Moms = 1.25 · Prisu/Moms


Svar #2
22. april 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

#1 tak for hjælpen men hvad mener du med ARektangel + ATrekant?


Svar #3
22. april 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

og hvad skal der stå Pris uden Moms?


Svar #4
22. april 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

hvad skal der stå på pris uden moms*


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2020 af AMelev

#2 Arealerne af hhv. rektanglet og trekanten - det kan du altså godt regne ud.

#3 ???? Du skal indsætte på højresiden og beregne.


Skriv et svar til: Hjælp til en matematikopgave som handler om

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.